November 20, 2020

PG Mall Promosi November KBBM & FRESH FOOD WEEK

by , in
Assalamualaikum. Kita masih lagi dalam fasa PKPB COVID-19, jadi kita perlu biasakan diri dengan norma baharu untuk putuskan rantaian ini kan. Online shopping salah satu pilihan bijak untuk putuskan rantaian ini sebab kita dah elakkan diri kita di tempat yang sesak. Yeay!


Aku nak ajak korang semua untuk ke platform PG Mall. Pernah dengar tak? PG Mall ini lubuk online shopping yang ber platform E-commerce tempatan nombor 1 di Malaysia beroperasi sejak tahun 2017. Malah, PG Mall telah tersenarai dalam top 3 ranking Iprice Insight Report (sumber : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ )


Antara perkara yang best dengan PG Mall ialah sistem pembayaran yang sistematik dan mudah iaitu online shopping yang menerima semua jenis e-wallet dan perbankan atas talian.


Kempen Beli Barangan Malaysia
PG Mall juga turut menjalankan Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM) bermula Julai sehingga Disember 2020. Kempen ini menggambarkan sokongan penuh kepada barangan Malaysia dari pelbagai jenis seperti produk asas rumah barangan dapur, keperluan bayi dan kanak-kanak, produk automatif & sukan, barangan elektrik serta fesyen.


Jom sama-sama kita menyokong produk tempatan #BarangBaikBarangKita ! Jangan lupa untuk guna kod kupon semasa pembelian di PG Mall:

1. KBBM20 - RM20 off min spend of RM50
2. KBBM30 - RM30 off min spend of RM100

Boleh ke laman ini untuk lebih lanjut : https://pgmall.my/proudly-local-campaign

Jom aira cadangkan beberapa kedai barangan lokal di PG Mall yang boleh korang cuba tengok!

1. Bam & co. 
Semua produk yang dijual menggunakan 100% bahan semula jadi tanpa campuran bahan kimia, sesuai digunakan seisi keluarga antaranya essential oil, inhaler, hand sanitizer dan lain-lain.Peminat essential oils mesti teruja sebab banyak pilihan dan harga sangat berbaloi! Boleh ke laman : https://pgmall.my/BAM-amp;-CO.-1



2. Koperasi Usahawan Groom Big Kedah Berhad
Korang jangan lupa support KuGERAK yang menyediakan keperluan asas sejak tahun 2016. Boleh ke laman : https://pgmall.my/Koperasi-Usahawan-Groom-Big-Kedah-Berhad


3. Koperasi Perdasama Pulau Pinang Berhad
Korang cari sambal bilis lain dari yang lain? Boleh ke laman https://pgmall.my/Koperasi-Perdasama-Pulau-Pinang-Berhad sebab mereka ada jual sambal bilis berperisa yumm!


4. HOGA
Berita baik untuk peminat kafein organik, HOGA menyediakan beberapa jenis produk minuman dan makanan yang terbaik! Boleh tengok lebih terperinci di laman https://pgmall.my/HOGA-1


5. My11e_store
Jadikan My11e_store sebagai pusat untuk dapatkan barangan kosmetik, kecantikan dan kesihatan untuk korang. Produk yang dijual semuanya halal & mesra wudhuk. So tak perlu ragu lagi, boleh ke https://pgmall.my/My11e_store



Fresh Food Week
Korang bercadang untuk beli barangan segar minggu ini untuk tambahan stok di dapur? Elok lah tu sebab korang boleh sertai Fresh Food Week di PG Mall bermula 19/11 - 25/11.


Jangan lupa gunakan kod GROCERWEEK untuk dapatkan diskaun RM5 (min. spend RM50 khas untuk 2000 yang terawal sahaja) atau boleh terus guna kod kupon KBBM20 untuk RM20 off dan KBBM30 untuk RM30 off. Penghantaran pun contacless delivery tau, sampai terus ke depan rumah korang! Terus ke website https://pgmall.my/fresh-food-day

Aeon Members 25% off
Ahli Aeon berpeluang dapatkan 25% off min. spend RM30 sahaja, sah dari 1 November - 31 Disember 2020. Bagi pengguna baharu PG Mall, boleh dapat RM20 lagi tau (limited redemption 1000 per month).




Macam mana nak dapatkan kod promo ni? Boleh ke Aeon Apps atau https://www.aeoncredit.com.my/ dan dapatkan terus kod promo tersebut. Kemudian membeli belah seperti biasa di PG Mall, sebelum check out pastikan korang masukkan kod promo untuk nikmati diskaun hebat ini! Hanya satu kod diskaun bagi satu transaksi. Boleh terus ke https://pgmall.my/ dan check out!

Huawei
Huawei pun turut serta beri diskaun kepada pembeli yang baharu. Dapatkan kod promo RM3 off (min. purchase RM15 above) di Huawei Apps. Promosi ini sah sehingga 31 Disember sahaja! Jom lah siapa berminat atau dah lama target Huawei, kita dapatkan ni ya!


Oppo
Selain Huawei, Oppo juga ada promosi. Dapatkan kod promo RM3 off (min. purchase RM15) di Oppo Apps. Promosi ini sah sehingga 31 Disember sahaja! Korang juga kena pantas kalau berminat sebab terhad untuk 1000 redemption sahaja!


Banyak kan promosi di PG Mall? Boleh segera dapatkannya. Nikmati pembelian serta tanda sokongan kita kepada produk Malaysia. Jom membeli-belah sekarang di https://pgmall.my/

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari PG Mall menerusi medium berikut:

Website          : https://pgmall.my/
Facebook      : www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram      : www.instagram.com/pgmall.my/