Shopping Mega Sale 8.8 di PG Mall


Assalamualaikum, hai korang semua! Dah nak masuk bulan Ogos lah kita ni, how time flies! Lagi cepat rasanya masa berlalu disebabkan Covid-19 dan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sejak pertengahan bulan Mac haritu, sekarang pun masih dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP). Dalam tempoh PKP ni, aku pun dah selamat bersalin anak sulung, Yusuf Arshad, Alhamdulillah.

Nak dijadikan cerita, sejak tempoh PKP kebanyakkannya aku online shopping sahaja, malas nak bertungkus lumus di tempat sesak. Ditambah lagi dengan keadaan aku haritu yang tengah sarat mengandung, online shopping lah paling best! Aku yakin, korang pun sama bertindak bijak membeli secara atas talian saja, goyang kaki kemudian tunggu barang sampai depan pintu rumah.


Sebut tentang online shopping ni, aku saja nak share salah satu platform online shopping yang best untuk korang terjah juga iaitu PG Mall. PG Mall iaitu suatu lubuk onine shopping yang ber platform E-commerce tempatan nombor 1 di Malaysia. PG Mall telah beroperasi sejak 3 tahun lepas iaitu semenjak tahun 2017 dan telah tersenarai dalam top 3 ranking Iprice Insight Report. Pencapaian yang menakjubkan! Antara perkara yang best dengan PG Mall ialah sistem pembayaran yang sistematik dan mudah iaitu online shopping yang menerima semua jenis e-wallat dan payment gateaway. Jom aku share berita tergempar yang PG Mall tawarkan!

  1. MEGA 8.8 PRE SALE

Sempena bulan Ogos ini, PG Mall menawarkan tawaran yang sangat hebat. Pertama, pelancaran kempen Mega 8.8 Pre Sale yang bermula pada 3-7hb Ogos 2020. Menariknya pre sale di PG Mall ialah penawaran Daily Flash Deals serendah RM8 sahaja. Korang first time nak membeli belah di PG Mall? Good news untuk korang sebab PG Mall menawarkan RM 5 off with minimum purchase RM38 bagi pengguna baru. Lebih menarik lagi PG Mall menawarkan penjimatan berganda sebanyak RM15 off with minimum purchase RM88 untuk pengguna lama dan baru tau!

  1. MEGA 8.8

Tidak cukup dengan tawaran 8.8 pre sale? Why not korang join 8.8 sale. Banyak sangat tawaran yang best dari PG Mall antaranya sale 8% off dan nikmati diskaun sehingga RM88 dengan minimum pembelian RM188. Sama juga untuk pengguna lama dan baru berpeluang untuk mendapatkan diskaun RM5 sehingga RM15! Best ke menarik? Hehe mesti lah best kan sebab semua orang suka diskaun ini! Dengan diskaun yang ditawarkan, korang boleh save money lebih lagi.

  1. Maybank QRPay

Malah, korang berpeluang untuk dapatkan penjimatan berganda dengan menggunakan Maybank QRPay. Dapatkan RM5 off apabila korang membeli belah di PG Mall dang menggunakan MAE sehingga 31 Julai 2020. Pastikan korang apply promo code (FLASH) untuk penebusan RM5 off ya! Promosi terakhir untuk harini !!!!

So, 8.8 Pre Sale, Mega 8.8 dan Maybank QRPay membantu korang untuk membeli sambil berjimat cermat. Pastikan korang shopping di PG MALL dan jimat kaw-kaw! Jom membeli sekarang di https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=355

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari PG Mall menerusi medium berikut:
Facebook      : www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram      : www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #shopnow #shoponline #Maybankqrpay #Mae #Mega88 #PreSales #eighteight #PresalesParty #PGMall4u #Cashback #points

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)