Tempah tiket percutian murah di Traveloka Saleabration dan Matta Fair

Assalamualaikum, hai hello everyone!
Tempah tiket percutian murah di Traveloka Saleabration atau Matta Fair | siapa je yang tak suka melancong dan jalan-jalan kenal negara orang kan? Aku sendiri kalau dengar bab melancong oversea memang teruja sangat. Antara destinasi impian aku Turki, Bosnia-Herzegovina, New Zealand, Jepun, Kashmir dan lain-lain. Kan aku list semua panjang sangat pulak hihi. Perkara paling penting sebelum travel of course sesi memburu tiket flight yang paling berbaloi.

Nowadays tak perlu risau kalau nak memburu tiket ke destinasi pilihan sebab Traveloka ada untuk memudahkan urusan pencarian tiket flight beserta hotel sekaligus tau! All in one! Semua benda dalam satu website; jimat masa dan tak perlu pening-pening nak buka banyak website semata-mata nak mencari tiket dan hotel sahaja. Dengan Traveloka, korang hanya perlu set tarikh dan destinasi, then ready to go!

Rugi kalau tak menempah melalui Traveloka tau! Dah la memudahkan urusan pemburuan tiket kita, nak cari yang murah pun senang sebab dah siap dibandingkan dengan beberapa pilihan. By the way, kalau korang malas nak buka laptop, jangan risau sebab sekarang Traveloka juga dah siap sedia dengan apps di telefon pintar kita, hanya perlu install melalui Google Play atau IOS sahaja. And aku nak bagitau ni bahawa korang boleh dapat special price di Traveloka. Please scroll till the end for more details!
traveloka apps, traveloka ios, traveloka google play
Harga murah kaw-kaw di Traveloka Saleabration
Attention!!! Panggilan istimewa untuk korang yang dah lama memburu tiket murah-murah ke oversea, Traveloka Saleabration adalah masa yang paling sesuai untuk menamatkan misi pemburuan korang! Dengan Traveloka Saleabration, korang boleh dapatkan tawaran terbaik online flight deals ke destinasi pilihan. Bukan itu sahaja, promosi Traveloka Saleabration turut menawarkan harga yang berpatutan bagi hotel, Xperience dan airport transfer. Korang first time dengar Xperience? Kalau nak tahu, Xperience yang ditawarkan oleh Traveloka memang sangat menarik. Contohnya, korang nak pergi Seoul, Korea dan nak sewa pakaian tradisi dorang (Hanbok), korang boleh terus book di Xperience Traveloka. That’s all, waduhh senang betul nak travel sekarang ni! Hihi.
Nak tahu apa yang paling best semasa promosi Traveloka Saleabration? Of course yang pertama sebab tiket flight, hotel, Xperience dan airport transfer sangat murah dan jimat sehingga 5% - 25% off. Aku dah try cek harga tiket tadi ke Taiwan awal tahun 2020 (sebab nak bandingkan dengan harga tiket yang aku pergi awal tahun 2019), yes true guys memang murah. Ish ish banyak boleh jimat kalau booked time ni.

Benda best yang kedua sepanjang Traveloka Saleabration, korang tak perlu nak berhimpit-himpit dengan orang ramai. As you guys know, tak lama lagi akan ada Matta Fair dan sesungguhnya Matta Fair memang sangat padat dengan orang ramai. Aku pernah pergi sekali bulan Mac haritu dan rasa macam malas dah nak pergi lagi sebab tak mahu bersesak-sesak (bila diri sendiri tak suka keadaan orang ramai lol).

Maka, alternative lain kalau korang tak sempat nak berebut di Matta Fair 2019 KL atau kurang gemar dengan kesibukan dan kepadatan orang ramai, korang hanya perlu fokus menghadap website atau apps Traveloka di laptop atau telefon pintar sahaja. Dah tak perlu rasa sakit kaki nak jalan-jalan cari tiket, minyak kereta pun jimat kan hehe.

So guys jangan lupa check it out Traveloka Saleabration dan please jangan lepaskan peluang pemburuan tiket flight, hotel, Xperience serta airport transfer dengan kadar yang terbaik mulai hari ini sehingga 27 September 2019 sahaja!













1 comment:

  1. wuuuuu.... menarik menarik! buat aku nak membazir duit untuk travel je

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)