Nikmati Favorite Domino's Pizza Sempena Kempen Its All About You

Assalamualaikum.

Hai semua! Baca tajuk entri ada terbayang-bayang pizza domino's tak? aira terbayang-bayang ni makan Domino's pizza semalam. Hampir seminggu lebih juga terfikir-fikir nak beli pizza ni sebab tak tahu nak makan bila, perisa apa. haha. Lama betul berfikir! And yes, kebetulan semalam tekak teringin, sambil-sambil buat past birthday treat untuk kawan aira sekali. macam kena pulak bagi kawan makan pizza sempena kempen Domino's - It's All About You.
Domino's Pizza, It's All About You, Domino's Malaysia, Aloha Chicken, Favorite Pizza
Combo Deals
Sebelum pick up pizza, aira dah order awal 3 jam melalui atas talian. First time aira order dekat website untuk self pick up di Domino's store. Tak sangka juga betapa senangnya order melalui website! jakun haha. Biasanya kalau order dekat kaunter, tak tenang memilih perisa apa sebab risau kalau ada yang menunggu dekat belakang atau staff lama sangat menunggu. Tapi dah order melalui website, memang tak perlu risau langsung. Maka dengan ini in shaa Allah akan repeat order secara online sahaja. hehe.
Domino's Pizza, It's All About You, Domino's Malaysia, Aloha Chicken, Favorite Pizza
Aloha Chicke, Breadstix, Lasagna and 7Up
Aira ambil 1 Set of Combo Deals, dalam set ni ada regular pizza, breadstix dan 7up 2 tin, dan disebabkan makan untuk 4 orang maka aira tambah order lasagna. Semua ni siap on time guys! aira letak self pick up pukul 6.30pm, 6.30pm dah ada dan semuanya masih panas. Serius, servis Domino's memang terbaik! Terima Kasih Domino's sebab sentiasa memastikan yang terbaik untuk kami sebagai para pelanggan.

By the way, aira order pizza flavor Aloha Chicken. sebelum order online, aira teringat yang member ni suka makan Aloha Chicken. Bila dah sampai depan mata, semua makan, mereka pun tanya aira ni flavor apa? Eh aira cakap la ni kan flavor kesukaan korang akan tetapi sebenarnya bukan. Sebelum ni mereka biasa makan Classified Chicken je, tak pernah makan flavor lain. Bila tried Aloha Chicken, sedap pulak katanya. Okey, fine. aira salah order flavor kesukaan mereka tapi syukur jugak mereka suka Aloha Chicken!
Domino's Pizza, It's All About You, Domino's Malaysia, Aloha Chicken, Favorite Pizza
It's All About You Campaign

Thank you again Domino's! Tahniah juga kerana telah berkembang maju di Malaysia sejak dari tahun 1997 sehingga kini dengan kewujudan pelbagai perisa pizza, side order dan lain-lain. Semoga sentiasa dapat serve yang terbaik untuk para pelanggan di masa akan datang. Domino's Pizza is always my choice! Jom order Domino's Pizza!


1 comment:

  1. Lama aira berfikir tu dekat seminggu, heehe. Sedap kan dominos. My favourite

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)