Free Extra Cheese di Domino's Pizza


Assalamualaikum. Hai!

FREE EXTRA CHEESE DI DOMINO’S PIZZA | Pizza dan cheese memang kombinasi yang sangat menarik dan sedap terutama bagi peminat kedua-duanya! Aira sendiri suka dengan kombinasi pizza dan cheese. Tapi kadang-kadang kalau beli normal pizza, cheese sikit je, makan pun tak rasa puas. Kalau nak ambil yang extra cheese, memang confirm terang lagi bersuluh kena tambah bayaran. Orang yang nak berjimat macam aira ni lebih rela tak tambah bayaran, redah je makan normal pizza tu sebab rasa masih lagi sedap! Hihi. Tapi sekarang ni, alang-alang Domino’s Pizza ada kempen terbaru yang gempak ni, maka bersorak lah kita!!
free extra cheese dominos, dominos promotion, dominos pizza
Untuk pengetahuan semua, Domino’s Pizza mengadakan kempen FREE EXTRA CHEESE ON ALL PIZZAS bermula dari 1 september sehingga 30 september 2018. Kempen FREE EXTRA CHEESE tertakluk kepada syarat-syarat tertentu iaitu dengan 2 pembelian pizza tak kira 2 regular pizza, 2 large pizza mahupun 2 extra large pizza!
free extra cheese dominos, dominos promotion, dominos pizza
Dapatkan 2 REGULAR PIZZA + FREE EXTRA CHEESE dengan harga RM28.30, 2 LARGE PIZZA + FREE EXTRA CHEESE dengan harga RM47.15 dan 2 EXTRA LARGE PIZZA + FREE EXTRA CHEESE dengan harga RM66.05. Pembelian ni memang menjimatkan perbelanjaan korang berkali-kali ganda!
free extra cheese dominos, dominos promotion, dominos pizza
Beef Pepperoni Extra Cheese
free extra cheese dominos, dominos promotion, dominos pizza
Tropical Sambal Prawn Extra Cheese

Promosi ini sah untuk penggunaanya di Domino's store mahupun secara atas talian (online order), korang beli je mana-mana 2 pizza dan layak untuk dapat extra cheese secara automatik.

Di samping penjimatan berkali ganda, korang akan dapat pizza yang dilimpahi dengan cheese. like seriously memang extra cheese weh. berbaloi sangat sebab free kan! Thank you Domino's Pizza sebab buat promosi ni. I suka giler sebab di saat SST dilaksanakan, masih lagi mampu buat promosi macam ni. hihi.

untuk maklumat lanjut, boleh layari:




12 comments:

  1. baru baru ni gi makan dorang takde cakap pape pulak hmm

    ReplyDelete
  2. Sedapnya..sempat lagi akk nak g rembat free cheese ni..thanks 4 sharing aira.

    ReplyDelete
  3. lama gila x makan pizza. terliur plak nampak but mujur baru lepas makan tadi. hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya beef Pepperoni tu aira, dah lah favourite kak husniey tu 😍

    ReplyDelete
  5. Banyaknya cheese! Husband suka cheese tapi sekarang musim diet dia, jadi tak boleh bagitau la. Nanti diet ke laut pulak :)

    ReplyDelete
  6. ya Allah.. betul !! kita perlukan cheese sebenarnya. lagi banyak lagi sedap lagi dapat tarik2 ya rabbi nikmat.

    ReplyDelete
  7. Aira ni saja nak tunjuk ehh, :D, sedapnyaaa cheese banyakkkk

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)