TRI PRINT SDN BHD | Pusat Printing No 1 di Kota Bharu

Assalamualaikum. Hai 😊

Tri Print SDN BHD | Pusat Printing No 1 di Kota Bharu | Baru-baru ini, aira dan team Blogger Pantai Timur (BPT) menggunakan khidmat printing banner dari Tri Print Sdn Bhd ketika bercuti di Bukit Gambang Resort City (cerita dekat SINI). Bila dah confirm trip tu, banner adalah benda yang paling utama kami cari memandangkan banner sangat penting kan?

Maka Tri Print Sdn Bhd menjadi pilihan kami. Setelah berbincang warna tema dan sebagainya, pihak Tri Print membuat lakaran terlebih dahulu sebelum pihak team BPT bersetuju. Honestly, aira sangat suka dengan design yang mereka buat sebab kemas, teratur dan sangat menarik dengan gabungan warnanya! Memang boleh repeat la kalau kena dengan cita rasa macam ni. Thank You so much Tri Print Sdn Bhd for the great work!
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing

Tri Print SDN BHD Menghasilkan Pelbagai Jenis Printing
Untuk pengetahuan semua, Tri Print Sdn Bhd menyediakan hampir kesemua jenis servis printing dengan servis yang PALING TERKINI, PALING MUDAH dan PALING PANTAS. Ianya memang sangat sesuai dengan tagline yang digunakan "One Stop Printing Centre"
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
Kebanyakan servis di proses di kedai Tri Print sendiri. Ini bagi memudahkan pemantauan urusan harga dan kualiti bagi menjaga kepuasan hati pelanggan. Antara servis tersebut ialah:
  • Print Banner Banting
  • Cetak Backdrop
  • Display Booth
  • Kaunter Lipat
  • Signboard (siap pasang)
  • Signage & papan tanda
  • Cetak Baju & Jersi
  • Cetak Non Woven Bag
  • Tempahan Rubberstamp siap hantar
  • Cetak Sticker Label 
  • Cetak Semua Jenis Sticker
  • Cetak Flyers
  • Cetak Pamphlet
  • Cetak Buku Resit
  • Cetak Buku Bill
  • Cetak Bisnes Kad / Kad Nama
  • Sulam Baju Berkomputer
  • Souvinier / Cenderahati
  • Medal / Plaque / Lanyard
  • Cetak I.D Card
  • Print LetterHead
  • Cetak Kad Kahwin
  • Cetak Payung
  • Laser Print di Pen

tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
Tshirt Printing
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
Kotak produk
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
hanger laser engrave
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
papan tanda
tri print industries, syarikat percetakan kota bharu, banner murah di kota bharu, banner cantik, banner kemas, banner kota bharu, print signboard, print baju, tempah signboard, signboad prima valet, tempat baju, tshirt printing, businesscard printing
lanyard
Banyak lagi contoh produk yang dihasilkan oleh Tri Print Sdn Bhd. Lebih menarik lagi, kalau korang sibuk dan tak sempat pergi ke premis Tri Print Sdn Bhd, korang boleh membuat tempahan dengan mereka melalui whatsapp kerana para staf bekerja 24 jam (termasuk waktu tidur) untuk melayani segala pertanyaan korang.

Sila hubungi Tri Print Sdn Bhd melalui talian telefon di :
09 747 1710 / 014 526 5054
09 747 1710 / 014 526 5054
09 747 1710 / 014 526 5054


Atau terus klik link shortcut ke whatsapp kami di :

Lokasi premis:

TRI PRINT INDUSTRIES
No 1 & 2, Jalan Pintu Geng, Kampung Kota,
15100, Kota Bharu, 
Kelantan.

Facebook page:







5 comments:

  1. ooh dok tertanyo kat mana.. kat kampung kota jerr hii.. memang tip top hasil kerja dorang..

    ReplyDelete
  2. wahhh, banyaknyaa service die..")

    ReplyDelete
  3. memang berbaloi. g sini, ad blako.

    ReplyDelete
  4. ooo.. tertanya-tanya juga buat kat mana banner tu. hmm boleh cuba buat dekat sini pula banner nya tu. menarik !!

    ReplyDelete
  5. Kotak pun boleh wat. Bagus2.menarik

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)