Print Baju Murah Bermula dari RM11.50 dengan Tip Top Tee Printing

Assalamualaikum. Hai 😊

Print Baju Murah Bermula dari RM11.50 dengan Tip Top Tee Printing | Belum habis cerita Bukit Gambang Resort City kalau kenangan sentiasa mengimbau. hihi. Satu lagi benda penting dalam percutian beramai-ramai semestinya adalah T-shirt bertema. Memandangkan tema team Blogger Pantai Timur adalah merah dan hitan, maka wajarlah baju pun semangat merah dan hitam. Memang merah menyala semangat membara!
baju printing murah, baju print, baju printing KL, baju printing pantai timur
Tip Top Tee Printing
Merupakan syarikat perniagaan printing baju yang beroperasi di Kuala Lumpur. Namun pelanggan Tip Top Tee Printing tidak terhad kepada warga ibu kota sahaja tetapi mereka turut menerima tempahan dari seluruh Malaysia. Contoh terdekat adalah team kami sendiri yang berasal dari Pantai Timur turut menempah custom made baju daripada mereka. Tempahan baju printing dari mereka memang sangat senang kerana hanya menggunakan whatsapp, facebook atau instagram sahaja, tup tup baju dah siap!
baju printing murah, baju print murah, baju print KL, baju print
Design
Pihak Tip Top Tee Printing juga menyediakan pelbagai design mengikut kehendak pelanggan. Sekiranya pelanggan mempunyai design yang tersendiri, boleh usulkan kepada mereka, nanti mereka akan print mengikut citarasa anda! Menarik kan design baju team BPT? Aira suka sangat, simple tapi smart!
baju printing murah, baju print murah, baju print KL, baju print
Harga
Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan berbaloi kerana ianya bermula dari serendah RM11.50 untuk sehelai baju dengan minimum 30 helai tempahan. So, kalau korang nak buat family day atau sport day, memang berbaloi dengan harga ni.

Kualiti Baju
Baju printing yang kami tempah ni menggunakan material 100% cotton berkualiti tinggi untuk kanak-kanak dan dewasa. Kualiti kain memang tip top sebab mampu menyerap peluh dengan baik dan tidak panas. Apa yang aira suka dengan kualiti ni sebab bila basuh, tak menghilangkan warna asal. Jadi memang puas hatilah!

Overall, aira suka dengan servis Tip Top Tee Printing. Rasanya team BPT obviously suka jugak, benda baik haruslah suka kan? Untuk membuat tempahan atau sebarang pertanyaan, anda boleh ke:

Handphone number: 019-900 9837
Email: amirarashid85@gmail.com


8 comments:

  1. syantikkk oii. yang penting selesa. pakai seharian pun ok padahal day 2 tu buat aktivit lasak kot. tapi sampai malam still ok lagi. idok ler rasa rimas

    ReplyDelete
  2. murahnyaa.. boleh rekeman dekat member ni

    ReplyDelete
  3. Murahh.nti ade event boleh tmph lagi

    ReplyDelete
  4. Selesa sangat tshirt ni walaupun seharian duk balun pakai ni je buat aktiviti 😂

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)