Bebas Jerawat dengan Eucerin ProAcne Solution

Assalamualaikum. Hai 😊

Bebas Jerawat dengan Eucerin ProAcne Solution | Jerawat dengan kaum perempuan secara khususnya memang bermusuh! ye lah, kalau dah naik jerawat memang keyakinan diri terjejas ya amat. Aira sendiri muka memang dah tak berapa nak flawless pastu tetiba naik lagi jerawat besar, memang makin stress dibuatnya. sabar je lah, pujuk diri kata masalah hormon 😂

Tapi since aira try produk dari Eucerin, dah tak berapa nak risau lagi sebab this product is quiet good! Eucerin memang dikatakan produk penjagaan kulit wajah yang dipercayai di seluruh dunia. Jenama ini telah menjadi salah satu jenama dermo-kosmetik yang disyorkan oleh ahli dermatologi. Kini, Eucerin telah menghasilkan satu produk yang khusus untuk menghapuskan jerawat tanpa mengeringkan atau merosakkan kulit wajah iaitu Eucerin ProAcne Solution A.I Clearing Treatment.
Eucerin Pro Acne Solution, moisturizer
Pelembap untuk kulit berminyak dan berjerawat ini direka dan diuji khas untuk membersihkan pori yang tersumbat, mengurangkan dan menghalang kemunculan semula jerawat di samping mengekalkan kelembapan kulit.

Eucerin ProAcne Solution A.I Clearing Treatment secara khususnya merawat jerawat komedon dalam masa dua minggu sahaja! haaa jerawat komedon tu apa? Jerawat komedon ialah bintik hitam, bintik putih dan bintik kecil (popul) yang biasanya merempat dekat dahi dan dagu. 
Eucerin Pro Acne Solution, moisturiser kulit jerawat
Aira dah menyahut cabaran 14 hari bersama Eucerin ProAcne Solution A.I Clearing Treatment! Guess what? yes! positive okeyyy. Actually sebelum produk ni sampai, ada satu jerawat bermaharajalela, dah agak dah kalau jerawat macam ni yang bertapak, dia memang susah nak menghilang tapi Eucerin dah bantu untuk cepatkan proses pertapakannya walaupun masih ada kesan. hihi.
Eucerin Pro Acne Solution, moisturiser kulit berjerawat
Aira pun dah buat eksperimen dekat jerawat lain. Ada satu jerawat ni, dekat dahi aira perasan dia baru nak naik tau sebab rasa sakit tapi tak bengkak lagi. so apa lagi terus sapu Eucerin ProAcne Solution A.I Clearing Treatment ni dekat kawasan tu. Eh menakjubkan dua hari terus hilang! Alhamdulillah. Bestnya kalau mcam ni selalu kan? Yang penting kita segera bertindak sebelum dia keluar, okey?

Eucerin Pro Acne Solution
Di samping itu, pengguna di Malaysia boleh mencuba pelembap terbaharu untuk kulit berjerawat ini dalam Cabaran Bebas-Jerawat  Eucerin® 14 Hari melalui dua langkah mudah:
       Langkah Pertama: Ambil gambar kulit anda pada Hari Pertama dan Hari Ke-14 selepas penggunaan selama 14 hari
       Langkah Kedua: Poskan gambar “sebelum dan selepas” anda dan kongsi pengalaman anda menggunakan produk ini di halaman Facebook dengan hashtag #EucerinProACNE

Pemenang berpeluang memenangi Hadiah Utama iaitu produk Eucerin® bernilai RM5,000, manakala pemenang tempat kedua akan membawa pulang produk Eucerin® bernilai RM2,000. Lima Pemenang Bertuah pula akan memenangi produk bernilai RM1,000 setiap seorang.

Bagi yang ingin dapatkan produk Eucerin ni dan lain-lain seperti pencuci muka, pelembap, skrub, serum dan pelembap siang, kesemuanya boleh dibeli di farmasi atau drugstore di seluruh negara dengan harga RM62. Aira rasa, kalau pakai satu set ni memang boleh flawless tanpa rosakkan kulit ni!


Untuk maklumat lanjut tentang rangkaian penuh penjagaan muka ProACNE daripada Eucerin®, log masuk ke www.eucerin.my atau www.facebook.com/EucerinMY.

6 comments:

  1. Wow . Bestnya produk ni . Penggunaan yg konsisten dapat hilangkan jerawat

    ReplyDelete
  2. Ramai kongsi kata produk ni bagus untuk jerawat

    ReplyDelete
  3. Kita pun dah cuba eucerin ni. Lembut je rasa

    ReplyDelete
  4. Boleh recommend kengkawan yang ada masalah jerawat.
    Sebelum ni pernah tahu brand eucerin tapi tak pasti keberkesanannya.

    ReplyDelete
  5. memang amat menjadi. ofismate mek semua tegur mek pkai ap skang ni. tapi dah boleh agak pkai eucerin sebab slalu duk update FB. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)