Review K Fry Urban Korean di IOI City Mall

Assalamualaikum. Hai 😊

Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall | since last week aira nak update blog tentang Kfry Urban Korea ni sebab terasa rugi kalau tak update. Nanti lepas baca, korang pun mesti teringin nak cuba makanan Korea dekat sini. Kalau nak tahu, Kfry ni kalau tak beratur sejam hingga dua jam sebelum makan memang tak sah! sebab memang pelanggan sentiasa penuh, ramai sangattttt. korang boleh google tengok macam mana panjangnya orang sanggup beratur semata untuk makan dekat sini. Tapi alhamdulillah, waktu aira pergi dengan kawan, memang beratur tu jadi orang ketiga je! walaupun kitorang dah reserved pukul 2.30pm, tapi kalau dah 11.00am takde orang, baik masuk terus je. hihi

sementara menunggu, waiter terus bagi senarai menu dan ambil order kita. for me, sistematik sebab bila dia dah assist meja untuk kita, dalam 5-10 minit makanan dah sampai. syok la gitu.

Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, kfry, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl

Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, k fry ioi, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl
KFRY Yangmyeom Chicks - RM28.90
This gonna be my favourite forever sebab sedap ya amat bagi aira. mungkin datang lagi sekali untuk makan ni je. haha. A must try!
Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, k fry ioi, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl
K'razy Spicy Cheesy Fried Chicken Bumbuk - RM49.90
sedap juga tapi cheese agak muak lah. Kitorang ambil yang spicy, and memang spicy betul. tak tahu lah bagi orang lain biasa ke macam mana. haha. video yang orang tarik-tarik ni pun ada tau, dekat instagram aira : @airanasrin
Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, kfry, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl, jigae
Budae Jigae - RM38.90
penggemar sup memang perlu cuba yang ni. sebab aira memang minat sup so, a good choice for me. Tapi rasa tetapi tak boleh lawan yang makan dekat Seoul dulu 😃
Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, kfry, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl
Anchovies & Tuna - RM18.90
nama lainnya rice ball, campuran ikan bilis, tuna, nasi, seaweed and lupa dah ape lagi. bagi aira, biasa-biasa je tapi yang lain semua suka.
Review Kfry Urban Korea di IOI City Mall, kfry, ayam goreng, ioi city mall, ioi, kfry ioi, kfry kl, hanbing, ais
Mango Bingsoo - RM28.00
Ini favourite semua orang! Kitorang minta bingsoo ni hantar lambat sikit sebab takut cair kan, so lepas makan baru sampai. kira makan dalam keadaan relax gituu. overall? 5/5! Makanan sedap, layanan baik. what else do you want? hihi. Gonna be here again, in shaa Allah 💚




5 comments:

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)