Review Freeman Clay Mask Avocado + Oatmeal for Combination Skin

Assalamualaikum.

Review Freeman Clay Mask Avocado + Oatmeal | Hai korang! last year aira ada review Freeman Clay Mask Lemon + Mint dekat SINI dan alhamdulillah, memang antara top search jugak dekat blog ni. Disebabkan clay mask lemon tu agak harsh untuk kulit muka aira, so aira tak berani nak try clay mask freeman yang lain. Tapi kawan offer yang dia punya untuk try,  Avocado + Oatmeal. So, aira try je lah kann. Thank you kawanku πŸ˜ƒ
clay mask, best clay mask, clay mask best, clay mask freeman, clay mask for combination skin, freeman avocado and oatmeal
clay mask, best clay mask, clay mask best, clay mask freeman, clay mask for combination skin, freeman avocado and oatmeal

pengalaman aira:

Just nice! memang sesuai dengan kulit muka aira yang jenis combination skin. langsung tak mengeringkan and kesat macam clay mask sebelum ni. satu tips yang boleh apply bila pakai clay mask ni, jangan tunggu sampai ianya kering merekah tau. agak-agak bila kering dan bila kita letak tangan dekat muka, clay mask tu tak melekat dekat tangan. so, boleh terus bilas. seeloknya dengan air suam lah. that's all. korang yang combination skin yang tengah mencari clay mask yang berpatutan, boleh cuba beli Freeman Clay Mask Avocado + Oatmeal ni :) 

6 comments:

  1. Tak pernah dengar lagi produk nama ni.

    ReplyDelete
  2. alright nice review! boleh dapat dekat mana ni sis? 😊

    ReplyDelete
  3. terbaik lah kalau sesuai dengan kulit muka

    ReplyDelete
  4. tak pernah tahu kewujudan produk ni tapi nanti boleh la try :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)