BALM BAYI TOK SYED | Keperluan bagi Setiap Keluarga

Assalamualaikum. Hai!

Korang mesti pernah merasai betapa tidak selesanya hidung tersumbat kan? Lagi-lagi kalau cuaca kurang menentu kadang-kadang panas, kadang-kadang sejuk. Aira sendiri tak kira cuaca elok ke tak, asal malam je terasa hidung tak berapa nak baik sampai naik pening. So, memang selalu prepare minyak angin dekat tempat tidur. Tapi sekarang, aira dah tak guna minyak angin tau, aira just guna BALM BAYI TOK SYED, sapu sikit terus rasa selesa sampai pagi!
balm bayi, ubat bayi, balm untuk bayi, balm untuk keluarga, balm untuk semua, balm wangi, best balm, balm tempatan, balm tok syed, balm bayi tok syed, tok syed distribution, good balm, balm for baby, balm for babies
Balm Bayi Tok Syed nama je ada perkataan bayi tapi sebenarnya ia sesuai untuk semua pringkat umur; bayi, kanak-kanak mahupun dewasa. Buktinya, aira sendiri guna pastu siap share dengan abang dan mak juga. Hihi. Balm bayi Tok Syed sememangnya wajib dimiliki oleh setiap isi keluarga kerana ia merupakan balm serbaguna yang sangat bagus untuk melegakan batuk, selsema dan hidungtersumbat.

Balm Bayi Tok Syed telah melalui beberapa peringkat R&D dan didapati kandungan di dalam balm serbaguna ini penuh dengan kebaikan dan mampu memberi kesan yang sangat baik kepada penggunanya sama ada lelaki mahupun wanita. Hal ini kerana, sebahagian besar isi kandungan bahan-bahanya diperkaya daripada bahan-bahan warisan herba sepanjang zaman yang halal dan suci.
balm bayi, ubat bayi, balm untuk bayi, balm untuk keluarga, balm untuk semua, balm wangi, best balm, balm tempatan, balm tok syed, balm bayi tok syed, tok syed distribution, good balm, balm for baby, balm for babies
Antara kandungan utama dalam Balm Bayi Tok Syed ialah:
  • Beeswax
Beeswax juga dikenali sebagai lilin lebah, merupakan pekatan bahan asli yang dihasilkan dari lebah serta dapat membantu masalah radang kulit.
  • Minyak Kelapa Dara
Memberi keselesaan pada permukaan kulit dan merupakan minyak yang diiktiraf kebaikannya di seluruh dunia.
  • Minyak Bunga Matahari
Minyak bunga matahari mengandungi vitamin E dan asid lemak omega 6 yang menjadikannya sangat efektif untuk urutan luaran.
  • Pati Minyak Lavendar
Aromaterapi yang bukan sahaja untuk menenangkan diri dari tekanan tetapi kebaikannya turut terbukti bagi merawat demam dan selsema.
balm bayi, ubat bayi, balm untuk bayi, balm untuk keluarga, balm untuk semua, balm wangi, best balm, balm tempatan, balm tok syed, balm bayi tok syed, tok syed distribution, good balm, balm for baby, balm for babies
Sejak aira guna Balm Bayi Tok Syed seminggu lebih ni, memang teramat puas hati! sangat melegakan hidung yang tersumbat hampir setiap malam ni. Aira macam taknak la cakap best sorang diri kan, so aira bagi jugak kawan-kawan try dan semuanya kata best, berangin yang mengasyikkan dan wangi yang boleh diterima! Dah kalau puas hati macam ni, aira pun bagi feedback dekat Tok Syed melalui whatsapp dan jugak video sebagai bukti yang aira memang pengguna yang sangat berpuas hati dengan kebaikan Balm Bayi Tok Syed.
balm bayi, ubat bayi, balm untuk bayi, balm untuk keluarga, balm untuk semua, balm wangi, best balm, balm tempatan, balm tok syed, balm bayi tok syed, tok syed distribution, good balm, balm for baby, balm for babies, feedback bal bayi, feedback tok syed

Harga bagi satu bekas Balm Bayi Tok Syed dengan berat 45g ialah RM80 sahaja. Bagi mereka yang ingin tahu lebih lanjut dan mencuba sendiri Balm Bayi Tok Syed, boleh hubungi pihak Tok Syed Distribution Sdn Bhd melalui media sosial berikut:

Whatsapp : 016-826 2990






22 comments:

  1. Balm ni sangat membantu akak setiap malam...sapu kat hidung, belakang leher dan dada..lena tidur dan takde masalah lagi..sebelum ni la..sekarang tengah tak sihat..batuk melampau...guna jugak kalau susah nak bernafas..sesuai seisi keluarga

    ReplyDelete
  2. Agak-agak berapa lama boleh tahan balm ini. . Jika keep penggunaannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama jugak, mungkin sampai 7-8bulan kalau selalu guna:)

      Delete
  3. Mesti best bau balm baby ni sebab ada lavender 😍 balm bayi tok syed ni ada angin2 mint ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah macam angin2 mint tapi dia punya tak lah kuat sangat sampai sakit hidung, hehe

      Delete
  4. Ana suka dengan balm tok syed ni sebab bahan2 yg diguna adalah bahan organik dan halal. Bau dia pun sedap. Hidung tersumbat pun berkurang bila selalu pakai balm ni

    ReplyDelete
  5. Wow. Aida suka.
    Produk ni umpama vicks ke?
    If yes, sgt bagus la.
    Produk kita bahan alami yg nyata. Aida pengguna vicks.
    Patut berubah kpd toksyed 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah macam vicks tapi this one better la bagi aira. heee

      Delete
  6. Wah banyak juga kegunaannya. Boleh rekemen pada yang ada anak kecik ni

    ReplyDelete
  7. nampak macam bagus je balm ni, insha allah kalau ada feedback yang bagus mungkin nak beli sebiji untuk anak sapu kat badan dorang... tapi kena simpan lah anak dara kita dia pantang tengok balm cenggini memang habis dibuatnya..

    ReplyDelete
  8. Bagus betul bila ada produk yang boleh pakai satu family macam Balm Tok Syed ni. Ye la kan, kite kalau boleh nka jimat sejimatnya. Kalau dah ada barang multipurpose macam ni, tak payah beli roduk lain dah

    ReplyDelete
  9. Boleh tahan gak harga dia kan tapi klu bagus org masih beli...

    ReplyDelete
  10. Balm mcm ni mmg kena ada standby siap2 kat rumah. Terutana yang ada anak kecik. At least blh tlg legakan perut dia jika bermasalah

    ReplyDelete
  11. Mesti lena je baby tido kalau sapu ubat ni kan. Dah ramai review produk ni dan semua maklumbalas yg positif kan

    ReplyDelete
  12. belum pernah ada lagi balm tok syed ni. sesuai untuk baby kan. nanti ada baby, nak try guna dekat baby

    ReplyDelete
  13. Ramai kata balm ni bagus.. tapi Bonde tak pernah try lagi teringin nak try...

    ReplyDelete
  14. Bagus balm yang boleh digunakan utk baby dan org besar. Memang kena ada di setiap rumah balm mcm ni...x sakit pun boleh juga pakai..tu yg best tu

    ReplyDelete
  15. balm ni memang bagus untuk semua keluarga

    ReplyDelete
  16. Suka lah dengan bahan-bahan dia tu. Takde mint. I tak beberapa suka balm yg ada mint effect sebenarnya.

    ReplyDelete
  17. Balm ni memang best.. Akak pun guna untuk anak akak..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)