KAYLIZ GRANOLA | Sesuai untuk Diet & Kurus

Assalamualaikum. Hai 😊

Aira kurang menggemari oat walaupun ramai orang telah berkongsi pelbagai cara memakan oat menjadikannya sedap. Aira tetap tak teringin nak cuba sebab tak yakin dengan rasa oat.  hehe. Tapi kini, oat boleh dimakan begitu sahaja dengan rasa yang lebih sedap dalam versi granola.
kayliz granola, granola oat, oat sedap, granola sedap
Apa itu granola?
Granola adalah sajian snek kering dari biji oat yang telah dicampurkan dengan beberapa jenis biji-bijian dan kekacang. Antara biji-bijian yang lazimnya ialah biji bunga matahari dan biji labu. Manakala, kekacang yang lazim dipilih untuk dicampurkan bersama oat ialah kacang almond dan kacang hazel

kayliz granola, granola oat, oat sedap, granola sedap
ingredients
Kayliz Granola juga mempunyai bahan asas yang sama iaitu Oat, Sweet Potato, Chia Seed dan Madu. Pelbagai manfaat dari Kayliz granola yang perlu kita ketahui. Antaranya ialah:
  • Meningkatkan penghadaman
  • Menurunkan berat badan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Meningkatkan tahap tenaga
  • Mencegah Kanser
  • Mencegah Anemia
  • Bagus untuk penjagaan kulit
  • Menjaga kestabilan tekanan
Kayliz Granola adalah salah satu sajian snek yang perlu diambil oleh setiap orang yang menjalani kehidupan yang sibuk dan padat tetapi dalam masa yang sama turut berhasrat untuk menurunkan berat badan. Ini kerana, kesemua bahan yang terkandung dalam Kayliz Granola membekalkan pelbagai nutrisi penting seperti kalori, lemak yang baik, protein, high fiber, mineral dan vitamin.
kayliz granola, granola oat, oat sedap, granola sedap

Apa yang Best tentang Kayliz Granola?
Dengan mengambil Kayliz Granola 30 minit ke 1 jam sebelum workout dapat meningkatkan prestasi workout anda! Best kan??
Kayliz Granola adalah granola pertama yang aira pernah try. serious memang sedap sangat! tak tipu korang ni! Gembira dapat try Kayliz Granola yang best sebab sedang bercita-cita untuk turunkan berat badan sekarang ni. hehe. kalau sesiapa yang kurang menggemari oat seperti aira, boleh cuba Kayliz Granola ni sebab walaupun mengandungi oat tapi tak terasa tau. memang best bila makan, rasa crunchy sweet potato melebihi rasa oat. kena cuba sendiri, baru puas hati!

Harga bagi sepeket Kayliz Granola ini hanya RM17.90. kalau berminat untuk membelinya, boleh dapatkannya secara online di https://web.facebook.com/kaylizHQ/ atau hubungi 019-625 5010.





26 comments:

  1. Terbaik.. Rasanya pun memang sedap, husniey suka

    ReplyDelete
  2. Dia jual online je ya.. Oat mmg zaza pun suka.. Tgk kayliz ni byk campuran lain jadi mengidam pulak nak makan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah online tapi ada je yang pick up kalau area seremban sebab kilang dekat situ :)

      Delete
  3. Sedap nya Kayliz Granola ni.. Rasa nak beli jugak.. buat makan petang2 ke.. pagi2 ke best jugak ni

    ReplyDelete
  4. wah.. nampak sihat betul ni! yang penting rasanya pun katanya sedap. kena cuba sendiri ni. hihi

    ReplyDelete
  5. Lepas ni habis laa kurus slim cun melecun aira kita sorang ni hehe.

    ReplyDelete
  6. Wah..nk loose weight boleh try ni kan...
    Mesti best

    ReplyDelete
  7. Mencegah anemia tu yang menarik sebab pernah kena anemia....

    ReplyDelete
  8. Hehehehe kita sekarang pun tengah cari makanan dite dan kurus ini macam boleh cuba yang ini thanks sebab kongsikan.

    ReplyDelete
  9. Femes granola ni skrg...nkntry gak ni..sb misi kurus thn nii

    ReplyDelete
  10. macam sedapp je ni!boleh buat macam makan snek ni!

    ReplyDelete
  11. sedap dan berkhasiat. boleh tingkatkan pengeluaran susu untuk para ibu mnyusu

    ReplyDelete
  12. Makanan ni sangat berkhasiat. Love it so much

    ReplyDelete
  13. ramai makan ni..apa rasanya erk..hehee..nampak berkhasiat

    ReplyDelete
  14. Majoriti komen sedap dimakan. Akak kena cubalah menu ini.

    ReplyDelete
  15. kena makan oat ni agar dpt menurunkan berat badan.

    ReplyDelete
  16. Moga keinginan utk turun nerat badan berhasil...

    ReplyDelete
  17. Eh. Murah plak harganya. Hari tu cari kat pasaraya, ada jumpa granola gak tapi macam mahal. Nasib baik baca blog Aira. TQ ye

    ReplyDelete
  18. Tak pernah try lagi makanan ni...teruja nak cuba!

    ReplyDelete
  19. memang sedap kayliz!! aku yang tak suka oat pun ,suka makan si kayliz ni

    ReplyDelete
  20. Mmg teringin nk mkn healthy food ni..bolehlah kurus kan hihi

    ReplyDelete
  21. dah jadiakn bentuk bijiran senang kan. xyh nk cri satu persatu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)