Birthday Giveaway by mamapipie

Assalamualaikum. Hai 😊

Aira join satu giveaway harini, anjuran blogger mamapipie. walaupun aira jarang berkunjung ke blog mamapipie, tapi apa yang aira suka tentang entry dalam blog mamapipie of course tentang resepi. Aira jumpa resepi ayam teriyaki yang mudah dan nampak sangat sedap. Bahan-bahan yang digunakan semuanya senang, benda yang dah biasa dalam dapur. Dah bookmark resepi tu, nak try esok lusa. hehe thank you mama! 


anyway, Happy birthday mamapipie! semoga diberi kesihatan yang baik serta rezeki halal yang melimpah ruah. Ameen. Jangan lupa klik banner dekat atas ni untuk join sekali ye!

4 comments:

  1. Tq aura sudi support GA mama. Cubalah resepi tak rugi tau. Menu fav Syafi tu. All the best ye

    ReplyDelete
  2. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck awak. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. hehe hiiiiii. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)