Beli Sandals Cantik dan Berbaloi Secara Online

Assalamualaikum. Hai 😊

Tahun 2017 bakal melabuhkan tirai, wow tak sangka cepat betul masa berlalu kann? Disebabkan tahun baru 2018 bakal menjengah, elok juga kalau ada sesuatu yang baru untuk diri sendiri supaya lebih bersemangat. hihi. so, aira rasa bagus juga kalau ada sandal baru. semua orang tahu, perempuan memang tak cukup dengan satu sandal. at least perlu ada sandal jalan-jalan dekat, jalan-jalan jauh. haha, kan? 

Website paling best untuk cari sandal yang cantik dan berbaloi of course di Zalora. Kenapa Zalora? sebab Zalora adalah website yang sangat dipercayai. aira memang selalu usya Zalora tauu. Memang senang sangat nak cari barang-barang fashion dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. kalau nak cari sandal, firstly buka website Zalora klik bahagian women → shoes

Sandal Cantik di Zalora
Main Page Zalora 
Disebabkan banyak sangat pilihan, kita boleh pilih untuk shopping by Top Brands ataupun mengikut kategori yang kita perlukan. Jangan risau, kalau Top Brands tu semua original! itu yang best, boleh shopping tanpa ragu-ragu. 

Sandal Cantik di Zalora
kategori kasut wanita

Sandal Cantik di Zalora
ruangan filter

Lagi best bila kita shopping sandal online di Zalora ni, kita boleh filter dari segi saiz, harga, warna dan brands. senang kan? tak perlu lagi rasa hampa bila kita berkenan dekat satu sandal tu tapi tiba-tiba tuan kedai kata takde saiz (aira selalu hadapi masalah ni bila beli dekat kedai 😂). bila beli online, kita boleh letak bajet harga untuk memudahkan pencarian. yes, that's why i love Zalora!

Tapi sekarang ni mesti ramai yang risau kalau beli sandal online sebab takut bila sampai dekat rumah, tak muat sebab terlebih besar atau terlalu kecil kan? no worries lah, korang boleh google dulu saiz yang korang biasa pakai, kalau saiz UK/US/EU jadi berapa. so, selesai masalah dan bolehlah shopping di Zalora under 'Women Sandals' tauuu! 

p/s: if you can see, aira pun dah masukkan dua jenis sandal dalam wishlist. hihi. tunggu masa nak check out je tuuu 😆

24 comments:

  1. cikma pun suka design yg bersesuaian kt zalora nih..selalu beli clutch

    ReplyDelete
  2. lagi mudah tak perlu nak round tilik sandal dalam kedai. haha

    ReplyDelete
  3. Paling takut nak beli kasut atau baju online takut tak muat. Kadang oversize kadang tak muat lah T.T

    ReplyDelete
  4. huhu.. TB dah pernah beli kasut dekat zalora.. pernah 2x beli saiz tak sesuai.. lepas tu lama2 baru TB dapat saiz yang sebenar.. yeayy.. ada kasut dekat kedai TB yang TB tak pakai lagi.. pun beli dari zalora.. heee

    ReplyDelete
  5. yes sale ni mcm nak gila. rambang mata tgk

    ReplyDelete
  6. akak suka beli kat zalora.. suka produk unisa sebab sesuai dengan kaki akak.. kalau brand dripda zalora agak kurang sikit..

    ReplyDelete
  7. Suka kasut2 kat zalora..tp jarang dapat beli sebab selalunya out of stock..tak pun size x kena...

    ReplyDelete
  8. zalora kasut2 dia mmg lawa..harga pun ok <3

    ReplyDelete
  9. shopping online nie bagus cepat dan senag jer.. kadang2 beli buat hadiah untuk kawan sekali pun ada.

    ReplyDelete
  10. Belum pernah shopping di Zalora. Tengok design sandal pun boleh tahan. Memudahkan boleh filter saiz dan harga. Bolehlah usha nanti kat sini.

    ReplyDelete
  11. Wahh sy jarang gila buka portal beli belah online ni sbb risau belanja berlebihan! Haha. Apapun memang bagus Zalora ni.

    ReplyDelete
  12. Sandal buli2 tu trend kan sekarang ni, ramai plak tengok yang pakai. Akak ni mmg suka shopping sandal/kasut/handbag huhuuu nasib baiklah encik laki dh faham, xde tegur2 dah. Janji pakai dan pakai simpan babhaha

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  13. okay nak beli untuk emak la macamni :D

    ReplyDelete
  14. Zalora ni kena betul2 perhati harga. Ada murah gila boleh dapat. Ruby beli kasut jenama zalora pun banyak. Pastu lagi satu jenama ruby suka River Island. Hehe

    ReplyDelete
  15. Kita suka beli kasut kat kedai kasut je ... tak payah tggu terus pakai haha

    ReplyDelete
  16. I suka ni... cantiknya... berbaloi beli dgn harga yang berpatutan..

    ReplyDelete
  17. Suka shopping dengan zalora. Harganya pun berpatutan. Selalunya shopping beg je la. Kasut tak lagi sebab takut salah pilih saiz huhu

    ReplyDelete
  18. Setuju, wanita memang tak cukup dengan 1 sandal je..try tgk kat bonet kereta, konfem penuh hehe - JMR23

    ReplyDelete
  19. bahaya bukak zalora nie..tup tup..tak sedar duit dh hbis shopping..ish3..

    ReplyDelete
  20. Sis memang tak suka beli online...kalau nak beli terus aje ke kedai, senang nak tahu saiz n tak terjebat beli banyak2..hehehe

    ReplyDelete
  21. Beli kasut/ selipar online memang murah, pernah jugak beberapa kali beli. Satu je takut, salah saiz haha.

    ReplyDelete
  22. I memang suka shopping kat Zalora, so many choices and also promotions.

    ReplyDelete
  23. I love to shop at Zalora, they got many choices and promotions also.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)