Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Assalamualaikum. Hai 😊

Lama betul aira tak join giveaway atas sebab-sebab tertentu tapi kali ni dah mula start balik join untuk support geng blogger. tapi kali ni bukan setakat support tapi memang nak menang sangat ya Tuhan! haha seriously, i really love duckscarves but never been dUCk-ed before. belum mampu lagi nak membelinya memandangkan aira masih student (?) kalau ada rezeki ni, means i've been dUCk-ed for the first time ever 😂

Duck Giveaway
Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia 
Actually, first time aira jejak blog sis nia. okey, memang kategori yang aira suka sebab semua gambar lawa, kemas dan teratur. siap baca entry camera apa yang sis nia guna. hehe. of course, gonna read again and again. so, korang pun jom lah join sekali! tekan banner dekat atas ni tau 😊 

10 comments:

  1. good luck aira... cantik lak banner GA ni... hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam giveaway itu.

    ReplyDelete
  3. Moga zue menang duck kali ni! ðŸĨðŸĨ

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama

    https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  6. thank you dear Aira like my blog. Thank you join my GA and good luck dear <3

    I've done follow you too~ <3

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)