Beli barang kosmetik original di qliashop!

Assalamualaikum. Hai 😊

Salam jumaat to all readers! Moga sihat sejahtera sentiasa, in shaa Allah. Di hari yang mulia ini aira menyeru supaya kita kaum hawa tidak mudah terpedaya dengan barang kosmetik yang tidak original. kenapa? Mestilah sebab membahayakan kulit muka! Dah berapa ramai wanita di luar sana mengalami kerosakan kulit muka yang teruk akibat daripada fake products. Memang betul, barang fake sangat murah tapi kena ingat kalau dah rosak muka, banyak pulak kos yang perlu dikeluarkan. banyak yang aira baca pengalaman orang lain di facebook, mostly berhabis duit untuk kembalikan kulit muka yang asal, perlu consult dengan doktor pakar dan sebagainya. And of course semua ni mungkin lebih banyak fulus yang keluar berbanding dengan harga kosmetik original. Apa salahnya menyimpan sedikit demi keselamatan dan kepuasan diri sendiri dengan original cosmetics, ye dok? hihi. Macam aira, beli barang yang aira nak atas alasan reward diri walaupun bukan ape sangat, tapi ianya tetap satu kepuasan.

So, salah satu personal shopper yang dipercayai dalam urusan pembelian kosmetik original ialah qliashop! qliashop telah beroperasi sejak tahun 2014 dan dikendalikan oleh sis Nadia Madzlan. Kebanyakan produk yang dijual olehnya adalah dari Aussie, UK dan US. Harga yang dijual juga sangat berpatutan, serius wehh memang sangat berbaloi! And one more perkara yang menarik di qliashop, sis Nadia juga turut menawarkan servis make up muslimah untuk event dan bridal di area Kedah dan Penang, that mean no fake eye lashes as we know fake eye lashes tu haram kan dalam Islam 😊 




And happy to say to uols, qliashop sedang mengadakan giveaway besar-besaran! Giveaway yang teramat mudah syaratnya tapi hadiah yang ditawarkan cukup lumayan iaitu Huda Beauty Liquid Matte Lipstick, Maybelline Fit Me Foundation and Maybelline Master Setting Spray. Apa yang penting? semuanya original dan barang mahal tuu! hehe. Untuk maklumat lanjut tentang qliashop dan giveaway yang sedang berlangsung, cepat follow:

instagram: @qliashop


21 comments:

  1. nanti kalau sha nak beli mekap nak usha ig ni lah hikhik nak try join lah giveaway tu mana tau rezeki

    ReplyDelete
  2. Free" nanti nak usha kejap. Manatau ada produk yang berkenan

    ReplyDelete
  3. Kalau nak topup barang make up nanti bolehlah ai roger sis nadia.

    ReplyDelete
  4. okey..laju2 pi terjah IG ni...banyak nyer benda menarik haa

    ReplyDelete
  5. Done follow ig..senang nak.cari barg mekap ori.. personal shopper je

    ReplyDelete
  6. join contest tu.semua eyeshadow cantik2

    ReplyDelete
  7. Mudah kan skang, nak beli apa-apa pun semua dah di hujung jari. Tunggu je sampai depan pintu rumah

    ReplyDelete
  8. Waaaa best ni. Peluang ni. Nak join la giveaway awesome tu. Tak close lagi kan?

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. yeppp, okey sangat. for me, untuk daily use memang best sebab tak over sangat :)

      Delete
  10. Macam best je ni....boleh usha nnt..

    ReplyDelete
  11. Seronok tengok barang mekap ni. Rasa nak beli semua. Hahaha. Akak dah malas pakai mekap pula sekarang ni. Sibuk dengan compact powder je. Eye shadow cantik-cantik sekarang ni. hehe.

    ReplyDelete
  12. arrrrhh i like.. hehe. nnti nak p terjahh!

    ReplyDelete
  13. Skrg nie memang ada produk kosmetik yang fake, so kena hati2 dalam setiap pembelian..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)