Bantal dan Mousepad dari Printcious.com

Assalamualaikum. Hai 😊

Hello everyone! thank you for coming and reading this post. May Allah bless you. Post kalini nak cerita pasal Printcious.com lagi. Lagi? hihi, ye sebab sebelum ni dah ada beberapa post tentang printcious, boleh baca dekat SINI tau. secara ringkas dan padat (bagi sesiapa yang tak klik link tu), Printcious.com adalah sebuah website yang menyediakan barangan-barangan yang boleh di'customize' mengikut cita rasa sendiri seperti baju, bantal dan lain-lain.

so, kali ni aira guna lagi voucher yang ada memenuhi kehendak hati, hehe. sukanya dapat melayan kehendak 😂 Aira pilih dua barang iaitu bantal dan mousepad. kalau sebelum ni aira beli bantal yang dah siap design tapi kali ni saja mencuba design sendiri pulak.

barangan printcious
bantal dan mousepad

mousepad printcious
mousepad

Bila design sendiri, simple je lah yang mampu. lagipun, memang aira minat benda yang kemas dan simple. pastu biasalah, bila design sendiri acah nak puji diri sendiri pulak. haha, nasib lah badan!

Alhamdulillah, tak pernah kecewa bila order dengan printcious. semua cantik seperti yang kita nak. bagi sesiapa yang nak join membeli-belah juga, sila ke website https://www.printcious.com/my sebab setiap masa printcious ni bagi harga diskaun, kadang-kadang 30%, 50% dan 70%!

16 comments:

  1. cantik bila tgk yg org punya... hehe

    ReplyDelete
  2. hahah.. cantiklaa zue. simple tpi cantik dan indah mata melihat.

    (btw, aku ada tag kau dalam satu GA, http://najahmustapa.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html)

    ReplyDelete
  3. Comel semuanya diy dari printcious. Marsha pun suka buat kat sini. Berkualiti dan puas hati

    ReplyDelete
  4. sama..suka gak terjah website printcious ni..acah2 kreatif gitu bila d.i.y kat sini..hehe

    ReplyDelete
  5. alahai...comelnyer ...nak order jugak la gini ..

    ReplyDelete
  6. Ramai yang beri maklum balas perkhidmatan Printcious ni bagus. Bnayk benda boleh pilih dan bestnya boleh design sendiri. Bab design ni memang tak pandailah. Hehe. Hentam saje asalkan cantik

    ReplyDelete
  7. Printcious memang kualiti terbaik , boleh design sendiri , proses pun cepat tau

    ReplyDelete
  8. Wow dah ramai yang menggunakan khidmat Printcious ni heheh kita bila lagi tak tahu wakakakaka

    ReplyDelete
  9. servis printcious ni memang bagus. no wonder banyak review best best - jmr23.com

    ReplyDelete
  10. alaaaa dah lama xpakai mouse pad... kalau print bantal.. jadi mainan anak-anak je.. Dorang nie pantang kalau nampak benda cantik2

    ReplyDelete
  11. Not bad brg2 dr printicious ni kan..yg penting boleh customized ikut yg kita nak..tu yg best tu

    ReplyDelete
  12. Printious punya produk memang cantik2...banyak juga design dia kan..akak blom tempah lagi..kena tempah juga ni

    ReplyDelete
  13. bagusnya can do all the customized things. good to make it as a gift too.

    ReplyDelete
  14. I've heard so many good things frm Printicious, can make good gifts.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)