Team Blogger Pantai Timur

Assalamualaiku. Hai 😊

Aira so happy sebab aira dah jumpa team blogger. selama entah berapa tahun duk hadap blog, tak pernah ada kawan blogger yang betul-betul kawan boleh sembang. aira tak tahu nak cari sape, dimana dan sebagainya. haha sedih betul jadi orang sesat macam ni. apepun, aira tekad nak mula balik blogging secara serius memandangkan sekarang aira duk rumah sepenuh masa dan akhirnya team ni aira terjumpa bila baca entry dari blog sis awa, siapa tak kenal sis awa ni, bab edit-mengedit ni memang power. hehe.

So lepas baca terus aira email dekat sis awa untuk join team ni dan laju je masuk group whatsapp. Alhamdulillah, dengan rasminya aira dah jadi part of them. sebenarnya bila kita dalam komuniti (tak kisah komuniti apepun), kita memang akan jadi lebih kuat. kalau malas nak up entry, at least tengok yang lain up entry terasa jugak insecure. haha. tapi aira cam tabik gak la dengan bloggers ni, gigih kerja melalui blog walaupun ada pekerjaan, suami/isteri dan anak-anak yang perlu diuruskan tapi blog tetap diurus baik. hebat!

Back to the topic, BPT ni mengumpulkan blogger dari pantai timur iaitu Kelantan, Terengganu dan Pahang. Tapi, bukan semua tinggal di negeri masing-masing sebab ada je yang duk utara dan lain-lain, yang penting sedar dari mana asal usul negeri kelahiran tu.. hahaha.. Group BPT ditubuhkan pada 11 September 2017, segala makna dalam logo di bawah ni sis awa ada terangkan dekat blog dia. 


Sekarang mempunyai ahli seramai 22 orang (termasuk aira):

 1. sishawa.com

So, kalau ada lagi orang pantai timur belum join, ayuh lah kita bersama. hehe. boleh contact aira atau mana-mana ahli di atas. jom jenguk-jenguk juga blog mereka 😊

10 comments:

  1. wah bestnya ada team blogger. hehe team blogger utara takde ke eh ><

    - https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. semakin lama semakin bertambah ahli heng BPT nanti. In Shaa Allah..

    ReplyDelete
  3. lahai kite x buat lagik bloglist utk yg ni n x pasang logo lagik..

    ReplyDelete
  4. wah ada blogger pantai timur ye. bnyk dh blogger2 buat kelab :) salam kenal

    ReplyDelete
  5. Bagus team BPT. saya ni newbie dan impressed dengan semua.

    ReplyDelete
  6. sangat membantu bila berada dalam komuniti. :)

    ReplyDelete
  7. Hai Aira, Ira datang melwat ahli dan melapor diri :D

    Sebaya rupanya kita ye hehe. Salam kenal Aira.

    ReplyDelete
  8. Hai kak aira,saya rabia datang melawat blog akak ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)