Review Freeman Clay Mask Mint + Lemon

Assalamualaikum. Hai 😊

Aira banyak jugak follow tweet kecantikan dekat twitter sebab dekat situ banyak sangat tips dan pengalaman pengguna twitter tentang produk-produk yang mereka guna, mana yang best dan mana yang tidak. And setiap kali usyar twitter tu mesti terasa nak beli barang yang diorang suggest. Jenis mudah terpengaruh macam ni la jadinya (😂). Huwaaaa habis duittt kita. haha. And sebab rasa semakin insecure, aira dah unfollow akaun twitter pasal kecantikan ni. Lols. Antara barang yang dah terbeli ialah  produk Freeman Clay Mask Mint + Lemon. Aira beli dekat Watson time promosi, harga RM17 lebih. Clay Mask mint + lemon sesuai untuk kulit muka oily and combination. Apply within 10 minutes and rinse with water.

Freeman Clay Mask mint + lemon

freeman clay mask

Pengalaman aira:

Aira jenis kulit muka combination. First try Clay Mask ni bagi aira sangat absorb minyak sampai kulit muka aira teramat kering. kering sangat-sangat. selepas je pakai dalam 5-7 minit, aira basuh dan kulit muka terus gatal. lepastu, memang letak moisturizer la sebab tak tahan. Tapi yang degilnya, nak pakai pula buat kali kedua, dua hari lepas. haha. still the same, kering dan pedih. Maka, terpaksa tolak tepi clay mask ni. Re-purchase? sorry, nope sebab memang tak sesuai dengan kulit. 

Pada pendapat aira, kalau sesiapa yang jenis kulit muka berminyak mungkin berfungsi dengan baik. Ini hanya pengalaman peribadi sahaja. Tak sesuai untuk aira tapi mungkin sesuai untuk orang lain 😁 


2 comments:

  1. CCL ada jumpa produk ni kat guardin . Memang sesuai utk oiky skin ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. memang fokus untuk oily and combi skin tapi aira prefer yang kulit muka oily try :)

      Delete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)