Dapat Hadiah Sugarbelle Matte Lip Cream

Asslamualaikum. Hai 😊

Selamat petang korang semua! Aira tadi tengah syok scroll instagram tiba-tiba abang posmen datang hulur parcel. yeayyy, dah sampai rupanya hadiah giveaway dari instagram! Dua hari lepas, aira buka instagram dan tengok ada yang buat giveaway bagi sugarbelle. syarat pun mudah dan simple sebab follow, tag kawan, pilih code yang masih available dan DM owner. Tanpa fikir panjang, aira scroll down tengok warna sugar pink dan pink paris sebab time ni tinggal dua code sahaja. Alhamdulillah, harini barang dah sampai, sukanyaaaa! siapa tak suka kan kalau bayar harga postage je, Matte Lip Cream ni kalau tak silap RM50 lebih.

foto sugarbelle lip cream

Aira pilih warna sugar pink. nice and sweet gituuu. Seriously, bau dia pun wangi tau. Tak sabar nak pakai secara rasmi (tapi sebenarnya tadi dah pakai suka-suka. hehe.). Korang ada yang pernah try ke Sugarbelle lip cream ni?

6 comments:

  1. wahh..rezeki giveaway nii.. bestnyeee..

    ReplyDelete
  2. Tk prnh pkai lg. Nnt review lerr teksture lipmatte ni 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey, nanti ada masa aira share eh review :D

      Delete
  3. waw.. tahniah.. cantik colour tu.. hehe :)
    and done follow awak :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. tahniah aira.. belum pernah lagi cubanya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)