Promosi Baskin Robbins

Assalamualaikum.

Happy news! Baskin Robbins Malaysia ada buat promosi sekarang sempena sokongan kepada Sukan Sea Kuala Lumpur '17. 

promosi baskin robbins sempena sukan sea



BR menawarkan harga RM3.10 pada 2nd purchase item bagi Single Junior, Single Regular, Single King or Double Junior! Maksudnya kalau scoop pertama Single Junior harga RM8, Scoop yang kedua Single Junior boleh dapat dengan harga RM3.10. so, total akan jadi RM11.10 sahaja! Go and grab yours now! 😇



6 comments:

  1. Baskin robbin sedap. Bestnya kalu ada orang belanja. hihi.

    ReplyDelete
  2. wah!!! x tau pun! Thanks for sharing thisinfo. Kena pegi beli cepat2...nyum2.

    ReplyDelete
  3. tahu dah pasal ni tapi takde BR yang berdekatan huhu. Singgah sini jadi pembaca baru blog awak :)

    ReplyDelete
  4. Wow..tak pernah makan lagi baskin robbins

    ReplyDelete
  5. murah la tuuuu..kena grab promosi ni tp kena g kluang dlu, kat bera xde.huu

    ReplyDelete
  6. masa tengah kecoh2 n viral hari tu ada gak encik suami carikan , tapi x sempat...dah licin orang beli

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)