Kursus Bekam di al-Jannah, Kelantan

Asssalamualaikum.

Alhamdulillah, 26-27 Julai 2017 aku sempat join kursus bekam di Pusat Rawatan Alternatif Bekam al-Jannah, Wakaf Bharu, Kelantan. Memang niat aku, lepas habis degree aku nak ambil apa-apa kemahiran sebagai side income gitu. awalnya nak ambil kursus baking atau pastry tapi belum sempat lagi. jadi, aku fikir bekam pun kemahiran yang bagus juga, lagi-lagi pengkhususan wanita. dua hari sebelum kursus, aku pergi pusat ni dan tanya kelas bila dan macam mana. tapi aku ambil keputusan untuk masuk personal class memandangkan kelas berkumpulan aku tak free tarikh tu. 

peta lokasi kedai bekam al-Jannah
peta lokasi



jangan risau kalau langsung tak tahu sebab aku memang bermula dari zero. semua akan diajar, teori dan praktikal :)

sesiapa yang berminat boleh hubungi pusat tersebut di Fb: Bekam Jannah Kelantan






2 comments:

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)