Program Khidmat Komuniti

Assalamualaikum.
hye!

Program Khidmat Komuniti anjuran Fakulti Pengajian Islam (FPI) di Bandar Rinching,Semenyih untuk Gotong-royong Denggi.
pelajar tahun satu diwajibkan pergi *kalau tak wajibkan,mungkin 10 orang je pergi hehe*
walaupun awalnya rasa malas+terpaksa tapi macam redha je~
dan seronok sebenarnya! :D









nampak macam banyak bergambar dari gotong-royong kan? haha taklahh, gambar ni yang second round perumahan sebenarnya. yang first round semua khusyuk kutip sampah sampai tak teringat nak tangkap gambar dan mungkin juga standby nak lari dari anjing (even anjing digari kemas). haha :D





saja tak maw rotate, kasi senget macam kepala aku! haha >,<





melibatkan semua jabatan FPI UKM!
Mahasiswa untuk Masyarakat :)

1 comment:

  1. pernah sekali buat khidmat komuniti masa kat plkn dulu.. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen yang baik-baik di blog Aira,
In shaa Allah Aira akan membalas kunjungan kalian :)