May 10, 2015

Program Khidmat Komuniti

by , in
Assalamualaikum.
hye!

Program Khidmat Komuniti anjuran Fakulti Pengajian Islam (FPI) di Bandar Rinching,Semenyih untuk Gotong-royong Denggi.
pelajar tahun satu diwajibkan pergi *kalau tak wajibkan,mungkin 10 orang je pergi hehe*
walaupun awalnya rasa malas+terpaksa tapi macam redha je~
dan seronok sebenarnya! :D









nampak macam banyak bergambar dari gotong-royong kan? haha taklahh, gambar ni yang second round perumahan sebenarnya. yang first round semua khusyuk kutip sampah sampai tak teringat nak tangkap gambar dan mungkin juga standby nak lari dari anjing (even anjing digari kemas). haha :D





saja tak maw rotate, kasi senget macam kepala aku! haha >,<





melibatkan semua jabatan FPI UKM!
Mahasiswa untuk Masyarakat :)

May 08, 2015

Family Day Kufah part 3

by , in
Assalamualaikum.
hye :D

lama tak update blog.sebenarnya ada je nak up entry tapi hanya ada di alam idea je,tak sempat menaip.hehe.
Tak habis lagi cerita Family Day bulan 3 haritu? hahaha, well kita throwback je lerr >,<

random photo~

no caption.

 tengok si Nadhirah anyam ketupat. si Munirah pun terer. tapi si Zuhaira?
ZERO! ZERO! ngehhhh ngehhh tak pandai langsung kot. perlu ke aku belajar buat ni? takpe kot tak pandai.dear unknown future husband, saya mungkin tak pandai anyam ketupat tapi saya pandai memasak. hahaha :p

ini last aktiviti family day.
pertandingan bowling. ramai yang hebat-hebat especially budak laki la.
aku main asyik masuk longkang jer. set ketiga baru aku menunjukkan taring. cewah bajet :D
actually, last main bowling 30 Oktober 2011. perghhh lama ke lama? memang lama sangat, berzaman weh, ingat tarikh tu sebab hangout dengan bestfriends sambut birthday aku sebenarnya. hikhik. Pastu, bila nak gi main dengan kakak and abang atau kawan-kawan , asyik lane penuh je kat kb.. *sebab tu warming up yang ni sampai ambil masa dua set. hahaha (kononnya) ><*

thats all.
Happy Family Day!
once again, 
thank you for those who were struggling to make sure this programme be going smoothly.
i think no more part 4. hehe.  
Final exam around the corner, Good Luck to all my friends!
:D