April 24, 2015

Family Day KUFAH part 2

by , in
Assalamualaikum.
hye salam Jumaat, Kahfi jangan dilupa :)

sambungan kisah PD -- part 1
kali ni cerita pasal banana boat yeheeee!

tampak sungguh yakin~
banana boat girls diketuai oleh Asyraf, penolongnya Azhar. Mereka sebenarnya datang hanya untuk cukupkan dua tempat kosong, takde berdaftar sebagai penyelamat ke ape ><



awal-awal semua muka happy, seronok.
jalan sikit je dah terjatuh dalam air, sebab tak balance.
peh peh peh air masinnnn masuk mata hidung mulut, sakit sangat wehh. ditambah dengan perasaan terkejut lagi, kemain gelabah semua. hahaha. Lepas disuruh tenangkan diri, baru semua rasa tenang sikit. tapi tetap masing-masing cari tempat berpaut, nak berenang tak pandai, haha mujur ada penyelamat tak berbayar :D
 *nasib baik aku ada pengalaman snorkeling kat tengah laut yang bergelora satu ketika dahulu,boleh la nak tenangkan diri sendiri walaupun tak pandai berenang..hehe :p*
pastu jalan lagi, tengok2 separuh yang belakang dah tercicir tengah laut. ok lawak sangat.
aku yakin, korang yang merasai time tu je boleh gelak ape aku tulis ni hakhak.
penat dowh 4x jatuh. yang si ketua dah surrender sebab penat tolong gegirls. hehe
terima kasih daun keladi, lain kali nak tolong lagi? 
>,<



i dont know kisah budak lelaki tapi diorang kata penat jugak la. entah berapa kali diorang jatuh. setahu aku ada yang taknak jatuh eh? hahaha :p
ape pun,seriously memang enjoyyy sangattt! best best best!
nanti nak main lagi yeayyy!!

sweet memory,
:D

April 22, 2015

Family Day KUFAH part 1

by , in
Assalamualaikum.
hye :)

kisah terjadinya family day.
kerana beberapa sebab,program ni diatur.
satu tujuan : mengeratkan ukhuwah antara ahli KUFAH.
and Alhamdulillah, i saw the improvement.
i know some of my friend's habit and manner.
good and bad :p

it's PD!









*one of the game*
nasib baik ada Mr. Seruling,nak harapkan pasang lagu dengan handphone memang tak dengar, tambah lagi dengan angin pantai yang sepoi-sepoi tu :D
thanks ketua kami yang kelakar.haha ><





thanks team bbq slerpppp~
*takleh lupa pengalaman follow keta budak laki nak cari pasar nak beli barang untuk bbq,sangatttttt lamaa herghhh haha thanks bawak makan angin~*


ada ke patut budak laki main layang-layang tak sampai sepuluh saat,dah sangkut. hahaha nasib baik boleh turunkan balik :p

ni gambar dari phone je.
tak banyak sangat. nak tunggu DSLR punya lambat sangat.
so, will be update more activities soon in shaa Allah!
thanks Ketua Program dan Penolong Ketua Program sebab susah payah aturkan program ni.
really appreciate it. hope to have family day 2.0,3.0 hehe :D

thanks eveybody!
saranghae <3



April 03, 2015

Malam Penghargaan & Jasamu dikenang

by , in
Assalamualaikum.
hye ^_^

semalam makan malam penghargaan &jasamu dikenang kali ke-28 BSMM Cabang UKM sesi 2014/2015 dengan bertemakan glamorous night.
semalam jugaklah tahu siapa pemenang untuk Pertandingan Pertolongan Cemas yang bertanding 7-8Mac haritu --> SINI


Alhamdulillah,Det 88B ada jugak menang walaupun hanya dua kategori. Kumpulan Lung yang diketuai oleh Yana menang tempat ketiga Quiz Bee dan kumpulan Skin yang diketuai oleh aku sendiri menang tempat ketiga balutan & penetapan.
seriously,kami tak expect pun menang ni,masing-masing berharap menang pada kawad adehhhh hehe,
apepun tahniah kedua-dua kumpulan!
as usual,pemenang keseluruhan piala pusingan dimenangi oleh Kolej Tun Syed Nasir,kampus UKMKL..
diorang tak pernah bagi chance untuk kolej lain menang.haha


with my felo for BSMM,kak Sutha.
menang anugerah felo terbaikk wooo hoho..
tahniah kak Sutha! bersedialah Zuhaira untuk bekerja dengan kak Sutha >,<


pengetua baru Kolej Aminuddin Baki.
semalam first time tengok kehkeh.
and one more thing,semalam ada lucky draw..
beberapa orang yang bertuah dapat payung dan lain-lain,tapi yang paling bertuahnya,kawan aku yang satu kolej ni..ko tahu dia dapat apa????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dapat jam Bonia wehhhhhh! fully sponsored by Dr. Roslan.
arrrggghh tension.hahaha.takde rezeki aku lettew,untunglah awak Nisa'  :D

p/s : that's all.jom balik kelate jom! ><